Biblioteca

Bazele acestei biblioteci au fost puse începând cu anul 1994 când Facultatea de Ştiinţe Politice a beneficiat de sprijinul programului IREX (International Research Exchange) şi de donaţii de cărţi şi periodice din partea Fundaţiei Soros. În 1998, Biblioteca Facultăţii de Ştiinţe Politice a devenit filiala B.C.U. “Lucian Blaga” Cluj-Napoca.

Fondul  bibliotecii (aprox. 14.000 de volume monografice şi aprox. 2000 fascicule de periodice) în continuă dezvoltare acoperă următoarele domenii: gender, sociologie, naţionalism, ideologii politice, politici comparate, teorie politică, jurnalism, ştiinţele comunicării, relaţii internaţionale, drept, administraţie publică.

Accesul în bibliotecă se face pe baza permisului  BCU valabil în Biblioteca Centrală Universitară şi în toate bibliotecile facultăţilor Universităţii Babeş-Bolyai. (Permisul se poate elibera atât la Biblioteca Facultăţii cât şi la BCU sau alte filiale ale acesteia)

Actele necesare pentru eliberarea permisului de bibliotecă(actualizat în 01.10.2013)

Orarul bibliotecii: Luni-Vineri  08:00-20:00

Împrumutul publicaţiilor:
Orice publicaţie poate fi împrumutată pe parcursul zilei pentru 2 ore pentru fotocopiere sau la domiciliu de la ora 18.00 până a doua zi dimineaţă la ora 10.00. Pentru nerespectarea termenului de împrumut se percepe o taxă de 5 RON/zi/volum.

Servicii oferite la sediul FSPAC:

Linkuri utile:

Acces la baze de date internaţionale