Biblioteca

Unul dintre locurile faine din facultate e biblioteca (la parter), unde te așteaptă peste 22.000 de volume și circa 2000 fascicule de periodice cărora li se adaugă regulat noi titluri din domenii precum: gender, sociologie, naţionalism, ideologii politice, politici comparate, teorie politică, jurnalism, ştiinţele comunicării, relaţii internaţionale, drept, administraţie publică.

Biblioteca FSPAC a început să se formeze din anul 1994, când Facultatea de Științe Politice a beneficiat de sprijinul programului IREX (International Research Exchange) şi de donaţii de cărţi şi periodice din partea Fundaţiei Soros. În 1998, Biblioteca Facultăţii de Ştiinţe Politice a devenit filiala B.C.U. “Lucian Blaga” Cluj-Napoca.

P.S.: Ăsta-i cel mai liniștit și bun loc din întreg FSPAC (pe lângă spațiul din fața amfiteatrului 101) pentru a-ți scrie proiectele, a învăța pentru un examen sau parțial sau pur și simplu a citi o carte.

Cum ai acces la bibliotecă?

Trebuie să îți faci un permis la BCU pe baza căruia ai acces la Biblioteca Central Universitară și la toate bibliotecile UBB. Permisul se poate elibera la BCU, Biblioteca Facultății de Litere și la Biblioteca FSEGA.
Actele necesare pentru eliberarea permisului de bibliotecă

Orarul bibliotecii: Luni-Vineri 08:00-20:00

Împrumutul publicaţiilor:

Orice publicaţie poate fi împrumutată pe parcursul zilei pentru 2 ore pentru fotocopiere sau la domiciliu pentru 3 zile. Pentru nerespectarea termenului de împrumut se percepe o taxă de 5 RON/zi/volum.

Servicii oferite la sediul FSPAC:

Linkuri utile:

Bazele de date accesibile