portret_danieldranca.png
Daniel Dranca
Masterat Dezvoltare comunitară și planificare urbană (2012)
Daniel Dranca este angajat al Primăriei Cluj-Napoca din februarie 2008, iar din noiembrie 2015 este Șeful Biroului Eficiență Energetică, Iluminat Public din cadrul Direcției Tehnice. În anul 2012 a absolvit programul de masterat internațional, secția Dezvoltare Comunitară și Planificare Urbană. Este de asemenea absolvent al programului de calificare „Specialist în Iluminat” organizat de Comitetul Național Român de Iluminat.
Daniel Dranca

Daniel

Dranca este angajat al Primăriei Cluj-Napoca din februarie 2008, iar

din noiembrie 2015 este Șeful Biroului Eficiență Energetică, Iluminat

Public din cadrul Direcției Tehnice. În anul 2012 a absolvit programul

de masterat internațional, secția Dezvoltare Comunitară și Planificare

Urbană. Este de asemenea absolvent al programului de calificare

„Specialist în Iluminat” organizat de Comitetul Național Român de

Iluminat. În prezent este implicat în implementarea proiectelor

desfășurate de Primăria Cluj-Napoca care au ca obiectiv modernizarea

sistemului de iluminat public și creșterea eficienței energetice a

clădirilor municipale. Principalele sale domenii de interes sunt

promovarea rolului iluminatul public în procesele de planificare urbană

și de revitalizare a spațiului public și analiza politicii de dezvoltare

regională din perspectiva teoriei polilor de creștere, ambele

materializate prin publicare unor articole în Revista Transilvană de

Științe Administrative.

portret_corinafarcas.jpg
Corina Fărcaș
Licență Administrație Publică (2011)
Corina Fărcaş ocupă din anul 2012 funcția de manager de proiect în cadrul firmei S.C. PRO XPERT CONSULTING S.R.L., fiind responsabilă de scrierea și implementarea proiectelor cu finanțare nerambursabilă din diverse domenii, precum infrastructură, agricultură, producție, servicii sau educație. Cunoștințele și aptitudinile dobândite în cadrul Departamentului de Administrație și Management Public au reprezentat un prim pas important care au ajutat-o în munca cu beneficiarii proiectelor, aceștia fiind în principal autorități publice locale.
Corina Fărcaș

Corina Fărcaş ocupă din anul 2012 funcția de manager de proiect în cadrul firmei S.C. PRO XPERT CONSULTING S.R.L., fiind responsabilă de scrierea și implementarea proiectelor cu finanțare nerambursabilă din diverse domenii, precum infrastructură, agricultură, producție, servicii sau educație. Cunoștințele și aptitudinile dobândite în cadrul Departamentului de Administrație și Management Public al Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării au reprezentat un prim pas important care au ajutat-o în munca cu beneficiarii proiectelor, aceștia fiind în principal autorități publice locale. De asemenea, programul academic urmat a pus bazele teoretice în dezvoltarea capacității de identificare a posibilităților și oportunităților în ceea ce privește dezvoltarea durabilă a comunității. Printre domeniile de interes se numără dezvoltarea comunității, a mediului de afaceri și a mediului educațional prin atragerea surselor de finanțare nerambursabilă.

portret_cosminonaci.png
Cosmin Onaci
Licență Administrație Publică (2012), Master Economic Governance (2014)
Cosmin-Ionuț Onaci ocupă în prezent poziția de Data-Analyst în cadrul companiei Emerson Cluj. A absolvit în anul 2014 programul de masterat Economic Governance of the Public Sector, precum și un program de licență în Administrație Publică (2012) în cadrul Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, Universitatea Babeș-Bolyai. Principalele domenii de interes sunt finanțele publice și dezvoltarea economică locală.
Cosmin Onaci

Cosmin-Ionuț Onaci ocupă în prezent poziția de Data-Analyst în cadrul companiei Emerson Cluj. A absolvit în anul 2014 programul de masterat Economic Governance of the Public Sector, precum și un program de licență în Administrație Publică (2012) în cadrul Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, Universitatea Babeș-Bolyai. Principalele domenii de interes sunt finanțele publice și dezvoltarea economică locală. A beneficiat de o bursă de cercetare (februarie-iunie 2013), în cadrul proiectului POSDRU „Creșterea calității programelor de masterat în administrație publică”. A realizat mai multe programe de internship și stagii de practică în cadrul unor instituții publice, organizații neguvernamentale și organizații private. A fost membru în cadrul Colegiului Studențesc de Performanță Academică al Universității Babeș-Bolyai de la data înființării acestuia.

portret_georgevlas.jpg
George Florin Vlas
Licență Administrație Publică (2014), Master MSP (2016), doctorand
George este asistent de program mecanisme donații prin Debit Direct în cadrul Asociației pentru Relații Comunitare Cluj (ARC Romania) și masterand în anul II, în cadrul specializării Managementul Serviciilor Publice (linia engleză), al Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării. În anul 2014 a absolvit un program de licență în Administrație Publică, fiind șeful de promoție al specializării sale.
George Florin Vlas

George este asistent de program mecanisme donații prin Debit Direct în cadrul Asociației pentru Relații Comunitare Cluj (ARC Romania) și masterand în anul II, în cadrul specializării Managementul Serviciilor Publice (linia engleză), al Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării. În anul 2014 a absolvit un program de licență în Administrație Publică, fiind șeful de promoție al specializării sale. De-a lungul anilor, s-a implicat în numeroase activități de voluntariat, cercetări și școli de vară, care au ajutat la dezvoltarea sa personală și profesională. De 3 ani, este membru al Colegiului Studențesc de Performanță Academică al Universității Babeș-Bolyai.

florin-carbuneanu.jpg
Florin Cărbunăreanu
M.A. graduate (2012)
I was looking for a background and understanding of the way government works and how public management evolves, in order to succeed in a career in the public sector. The coursework and the project activities in which I was involved by the Public Administration Department helped me get my current job, which I actually got before I graduated the master’s program.
Florin Cărbunăreanu
bianca-gelemanca.jpg
Bianca GELĂMANCĂ
Absolvent al programului de licenţă (2011) şi master română (2013)
Pentru mine masteratul la AP a fost mai mult decât un program de învăţământ, a fost o formă de a mă dezvolta. Am avut ocazia să particip la conferinţe, să iau parte la proiectele departamentului și să mă implic în activitățile instituțiilor publice de la nivelul județului Cluj, dar și de la nivel central, ca urmare a efectuării stagiilor de practică și internship. A fi student la masteratul în AP înseamnă a dobândi cunoștințe de la cei mai ....
Bianca GELĂMANCĂ

Pentru mine masteratul la AP a fost mai mult decât un program de învăţământ, a fost o formă de a mă dezvolta. Am avut ocazia să particip la conferinţe, să iau parte la proiectele departamentului și să mă implic în activitățile instituțiilor publice de la nivelul județului Cluj, dar și de la nivel central, ca urmare a efectuării stagiilor de practică și internship.

A fi student la masteratul în AP înseamnă a dobândi cunoștințe de la cei mai buni specialiști ai domeniului, a-ți dezvolta o serie de abilități și competențe (public speaking, abilități practice, organizatorice, lucrul în echipă), înseamnă a te pregăti pentru o carieră de succes (în sectorul public, nonprofit sau chiar privat), dar și a-ți petrece timpul liber în cel mai plăcut mod (dispunând de o varietate de activități extracurriculare), alături de oameni minunați.

Colegii au devenit persoanele de care nu mă pot lipsi nici după finalizarea studiilor, iar profesorii sunt cei care mi-au oferit sprijinul necondiționat de fiecare dată când am avut nevoie.