Calificări

În urma absolvirii, studenţii noştri ocupă poziţii atât în administraţia centrală şi locală, cât şi în sectorul profit şi non-profit din țară și din străinătate. Printre locurile predilecte de angajare se numără: Guvern (ministere, agenții guvernamentale), Președinție (administraţia prezidenţială), alte instituţii ale aparatului administrativ central, Primării, prefecturi, consilii judeţene, consilii locale, instituţii ale Uniunii Europene (în Bruxelles, Strasbourg sau Luxemburg), organizaţii non-guvernamentale naționale sau internaționale, companii private (naţionale sau multinaționale).

Funcțiile posibile pe care absolvenții le pot ocupa sunt: funcționar public sau angajat contractual în autorități și instituții publice, regii autonome (expert, referent, inspector, consilier, asistent, director de proiect, consultant, funcții de conducere - director, șef serviciu, șef birou).

Absolventul poate activa în alte organizații cu activități legate de sectorul public (organizații non-guvernamentale) pe posturi de expert, consultant, asistent sau director de proiect, agent de dezvoltare locală ş.a. sau în firme private, pe posturi de consultant, specialist în resurse umane, asistent, expert.