• Conferința studențească AMP

  Conferința studențească AMP

  Ca în fiecare an, și anul acesta organizăm conferința studenților de la Administrație publică. Tot ca în fiecare an, avem invitați de la cele mai bune programe din țară și abia așteptăm să auzim prezentările lucrărilor care au titluri care mai de care mai interesante. Mai multe detalii, plus programul conferinței, mai jos.

  Mai departe
 • Concursul AMP Leaders

  Concursul AMP Leaders

  Dacă ești un elev de liceu în clasa a XII-a, implicat și dornic să schimbe în mai bine lucrurile din comunitatea sa, concursul de proiecte AMP Leaders îți oferă ocazia să îți pui pe hârtie ideile și să le imaginezi puse în practică. Cel mai bun candidat va avea un loc bugetat asigurat la programul nostru de Leadership of the Public Sector.

  Mai departe
 • AMP în top 200 mondial

  AMP în top 200 mondial

  În academic Ranking of World Universities/ARWU 2018, cunoscut şi ca rankingul Shanghai al universităților, programul de Administrație Publică este plasat pe unul dintre locurile 150-200 la nivel mondial. Suntem mândri de această realizare și vă mulțumim: fără studenții, prietenii și colaboratorii nu am fi ajuns atât de sus. Și nu ne vom opri aici.

 • Inteligența artificială - manual de utilizare

  Inteligența artificială - manual de utilizare

  Încă o întâlnire din proiectul ”Let's talk!” a avut loc azi, la sediul facultății, cu elevi de la Colegiul Național Nicolae Bălcescu din Cluj-Napoca. Am povestit despre ce înseamnă inteligența artificială, ce poate și ce nu poate să facă, cum ne poate afecta viețile acum și în viitor. Și despre cele trei legi ale roboticii propose de SIr Isaac Asimov.

  Puteți afla aici mai multe despre proiectul ”Let's talk!”.

 • Let's Talk

  Let's Talk

  Proiectul Let's talk, în care mergem și dezbatem subiecte pe care liceeni le găsesc interesante, continuă. La Liceul Avram Iancu din Cluj-Napoca, ultima noastră gazdă, am discutat despre dezvoltarea inteligenței artificiale și cum ne va influența viața dezvoltarea tehnologică. Mai multe despre proiect...

  Mai departe
Noutăți

Burse speciale pentru activitatea științifică – Competiția 2018-2019

Puteți găsi listele finale de cazare pe această pagină. Pentru orice întrebări trimiteți un mail la YjrQA3?JcVgnUzk]#[9Lm/0sV-WGIR^m[.

Cei care vor să ia parte la concursul pentru admiterea la Colegiul studențesc de performanță academică pot afla toate informațiile pe această pagină.

Departamentul în cifre

150+
în lume
700+
STUDENȚI
1
În România
3
Linii de studii

Despre noi

Alegerea unei facultăți este o decizie importantă și deloc ușoară. Fiecare dintre noi ne-am întrebat la un moment dat „cu ce mă ajută?”, „ce pot să fac după ce termin?”,„îmi oferă ceva în plus pe lângă informații?” Departamentul de Administrație și Management Public (AMP), cel mai bun program în domeniu din România, cunoaște toate aceste lucruri și și-a adaptat oferta educațională întocmai. Ca student al AMP, vei lucra alături de o echipă didactică tânără, educată în universități americane și europene, vei avea acces la cea mai recentă literatură de specialitate și vei beneficia de utilizarea unor tehnici de predare moderne și complexe, care pun accent nu doar pe cunoștințe, ci mai ales pe dobândirea abilităților și competențelor necesare pentru utilizarea acestor cunoștințe. În plus, activitățile extracurriculare pe care AMP le propune oferă o oportunitate în plus pentru socializare, de data asta într-un cadru informal.

Social Media

Portret absolvent

Florin CĂRBUNĂREAN,

I was looking for a background and understanding of the way government works and how public management evolves, in order to succeed in a career in the public sector. The coursework and the project activities in which I was involved by the Public Administration Department helped me get my current job, which I actually got before I graduated the master’s program.

Florin CĂRBUNĂREAN,,
M.A. graduate (2012)

Bianca GELĂMANCĂ

Pentru mine masteratul la AP a fost mai mult decât un program de învăţământ, a fost o formă de a mă dezvolta. Am avut ocazia să particip la conferinţe, să iau parte la proiectele departamentului și să mă implic în activitățile instituțiilor publice de la nivelul județului Cluj, dar și de la nivel central, ca urmare a efectuării stagiilor de practică și internship.

Bianca GELĂMANCĂ,
Absolvent (2011) şi master (2013)

MAI MULTE