• Sikeres tanévet kívánunk!

    Sikeres tanévet kívánunk!

  • Üdvözlünk

    Üdvözlünk

    a Közigazgatás és Közmenedzsment Intézet honlapján!

Intézetünk Számokban

150+
a világon
700+
hallgató
1
Romániában
3
nyelvű oktatás

Rólunk

Az, hogy milyen szakot választunk, az meghatározza a jövőnk. Ezért érdemes jól körültekintően végignézni a lehetőségeiteket. A közigazgatás egy interdiszciplináris szakterület, amely egy teljeskörű és átfogó képet ad a hallgatók számára a világról és a társadalomról. A hallgatók már az egyetemi évek alatt, elsajátíthatnak olyan gyakorlatokat s technikákat, az elméleti alapozás mellett, amely hozzásegíti őket a munkaerőpiacon való elhelyezkedéshez. A képzés keretén belül a hallgatók a tudást szakképzett és elismert szakemberektől sajátíthatják el, sőt a képzési évek során megannyi lehetőséget kapnak, hogy kipróbálják tudásukat a közintézményekben vagy nem-kormányzati szervezeteknél.

Közösségi oldalak

Végzettjeink

Florin CĂRBUNĂREAN,

I was looking for a background and understanding of the way government works and how public management evolves, in order to succeed in a career in the public sector. The coursework and the project activities in which I was involved by the Public Administration Department helped me get my current job, which I actually got before I graduated the master’s program.

Florin CĂRBUNĂREAN,,
M.A. graduate (2012)

Bianca GELĂMANCĂ

Pentru mine masteratul la AP a fost mai mult decât un program de învăţământ, a fost o formă de a mă dezvolta. Am avut ocazia să particip la conferinţe, să iau parte la proiectele departamentului și să mă implic în activitățile instituțiilor publice de la nivelul județului Cluj, dar și de la nivel central, ca urmare a efectuării stagiilor de practică și internship.

Bianca GELĂMANCĂ,
Absolvent (2011) şi master (2013)