Conferința națională a studenților, 2017

Departamentul de Administrație și Management Public organizează, în perioada 11-14 mai 2017, Conferința națională a studenților la administrație publică. Conferința se va desfășura în Cluj-Napoca și va reuni studenți și cadre didactice de la patru universități partenere – Universitatea Babeș-Bolyai, SNSPA București, ASE București și Alexandru Ioan Cuza Iași.

Se pot înscrie la conferință studenții programelor Departamentului de Administrație și Management Public de la nivel licență și masterat. Cei interesați trebuie să trimită, până în data de 14 aprilie 2017, un abstract de 200-300 cuvinte (maxim o pagină) pe adresa de email raluca.suciu@fspac.ro. Studenții selectați urmează să trimită textul integral și prezentarea până în data de 9 mai 2017.

Temele lucrărilor trebuie să se înscrie în domeniul științe administrative, fiind recomandat ca acestea să aibă și o parte de cercetare. Pentru studenții din anii I și II se acceptă inclusiv lucrări în care se prezintă ideea unei cercetări și un posibil design de cercetare, urmând ca studenții să primească feedback pentru ceea ce intenționează să cerceteze în viitor.

Toate costurile aferente participării la conferință sunt suportate de organizatori. Se asigură gratuit mesele și respectiv cazarea pentru studenții extensiilor.

Program orientativ al conferinței:

– 11 mai – sosirea participanților și deschiderea conferinței (începând cu ora 17:00)
– 12 mai – prezentări în panneluri
– 13 mai – workshop aplicativ în Cluj; program liber după-amiază
– 14 mai – închiderea conferinței și plecarea participanților (ora 11:00)

Pentru detalii suplimentare: Bogdana Neamțu, neamtu@fspac.ro.