Dezvoltare comunitară cu Expert Forum

Expert Forum în parteneriat cu FSPAC desfășoară în perioada ianuarie-septembrie 2018 un proiect care presupune implicarea studenților FSPAC în analiza unor proiecte comunitare și propunerea de soluții creative pentru rezolvarea unor probleme de la nivelul municipiului Cluj-Napoca. La nivelul FSPAC se vor constitui echipe mixte și interdisciplinare de studenți, provenind de la specializările Administrație Publică, Științe Politice și Jurnalism, care vor investiga și documenta anumite teme de dezvoltare comunitară. La finalul proiectului, studenții vor trebui să realizeze scurte materiale video și audio, precum și info-grafice vizavi de problema studiată.

Vineri, 26 ianuarie, începând cu ora 12.00, în sala T1 de la clădirea Topaz, reprezentanți ai Expert Forum vor prezenta proiectul și vor explica modul în care se vor derula activitățile. Se vor constitui de asemenea și echipele mixte.

Vă încurajăm să participați, este o oportunitate excelentă de a lucra cu colegi de la alte specializări. Proiectul se adresează atât studenților de la licență cât și de la master, indiferent de anul de studiu.