Dotări

Acces la baze de date internaționale

De pe calculatoarele legate în rețeaua facultății studenții și cadrele didactice au acces la baze de date internaționale, accesul la acestea fiind fie pus la dispoziție cu ajutorul Bibliotecii Centrale Universitare, fie achiziționat de facultatea noastră în cadrul unor proiecte de cercetare.

Laboratoare specializate

Studenţii programului de Administrație Publică au acces la laboratoare specializate în care se derulează cursurile și seminariile care necesită suport tehnic (software specializat în analiza statistică sau acces la internet, de exemplu).

O enumerare succintă a dotărilor tehnice:

  • 2 Laboratoare informatice (încă unul este în curs de amenajare)
  • Laborator multimedia
  • Sălile de curs sunt dotate cu sisteme de proiecție
  • Avem două săli dotate cu sisteme de videoconferință și traducere simultană

Biblioteca a fost fondată cu suportul Programului Social Science Curriculum Development administrat de IREX/ ACLS și sponsorizat de USIA. Biblioteca a primit donații și din partea Soros-Open Society (întreg fondul de carte al bibliotecii Soros a fost mutat, odată cu desființarea acesteia, la biblioteca facultății noastre), Programul TEMPUS, Consiliul USA din Cluj-Napoca, Casa de Publicații Polirom. În acest moment biblioteca facultății are aproximativ 14.000 de volume (numărul acestora crescând constant) pe teme precum: teorii politice, relații internaționale, metode de cercetare în științele sociale, statistică, media, administrație publică. Colecții romanești și străine de jurnale, anuare: Revista Polis, Revista de Cercetări Sociale, Monitorul Oficial, Barometrul Opiniei Publice, World Politics, SAIS Review, jurnalul de Comportament Politic, Jurnalul de Comunicare, Jurnalul Europei Centrale, Drept și Societate, Securitate Internațională, The Economist.