Alumni

Grupul de Alumni a fost conceput la inițiativa absolvenților programelor universitare și postuniversitare oferite de Catedra de Administrație Publică, cu scopul de a facilita păstrarea contactelor și de a valorifica experiența și expertiza celorlalți colegi-absolvenți . Astfel, grupul de Alumni poate reprezenta prima opțiune dacă sunteți în căutarea unor parteneri pentru un proiect, unui job, a unor opinii asupra unei inițiative pe care o aveți etc.

Grupul de Alumni reprezintă concretizarea moto-ului Catedrei de Administrație Publică: e pluribus unum.

În data de 19 iunie 2009, Departamentul de Administraţie Publică a organizat prima reuniune a tuturor absolvenţilor de administraţie publică. La întâlnire au fost prezenţi 92 de absolvenţi care au frecventat şi au absolvit unul dintre programele organizate de Departamentul de Administraţie Publică: program licenţă, masterat internaţional sau masterat pentru funcţionari publici. Întregul eveniment a fost conceput ca o succesiune alcătuită din trei parţi. În cadrul primei părţi a avut loc o dezbatere a curriculei universitare prevăzute în programele de administraţie publică. Cea de-a doua parte a fost dedicată în întregime prezentării şi dezbaterii statutului viitoarei Asociaţii a Absolvenţilor de Administraţie Publică. Seara s-a încheiat în incinta Hotelului City Plaza, într-o atmosferă relaxantă, la cocktailul oferit de Departamentul de Administraţie Publică tuturor celor care au participat la eveniment. Departamentul de Administraţie Publică speră că genul acesta de reuniuni să devină o tradiţie în viitor.

Dacă doriți să primiți informații de la noi puteți să vă inscrieți pe egroup-ul absolvenților de AP.

Contact

Dragi absolvenți, dorim să aflăm cât mai multe informații despre voi și despre ce ați făcut după terminarea programului urmat în cadrul facultății noastre. De aceea, așteptăm să ne scrieți pe adresa de email:

alumni_apubb@yahoo.com

Portrete absolvenți