Concursul AMP „I Lead”

Ești un licean în clasa a XII-a, implicat și dornic să schimbe în mai bine lucrurile din comunitatea ta? Cum ar fi să îți iei gândul de la admitere (Nu, asta tot nu te scapă de BAC, nice try) mai repede vara asta, știind că ai fost admis la unul dintre cele mai bune programe de licență din țară încă înainte de a absolvi examenul de bacalaureat?

Îți propunem să participi la concursul AMP „I Lead”, care îți oferă ocazia să ne spui ideile tale despre ce înseamnă un leadership eficient. În cazul în care ideea ta este atât de bună și bine explicată încât ne obligă să-ți acordăm premiul întâi, ai un loc bugetat asigurat la programul de Leadership of The Public Sector (program de licență cu predare în limba engleză) de la FSPAC, UBB.

Tema concursului: Tipuri de leadership: care este cel mai potrivit pentru tine?

Regulament

Concursul este organizat de Departamentul de Administrație și Management Public din cadrul Universității Babeș-Bolyai pentru elevii din clasa a XII-a și absolvenții de liceu din promoțiile anterioare. Concursul reprezintă un criteriu alternativ de admitere la programul de licență Leadership of The Public Sector, program cu predare în limba engleză. 

În baza Regulamentului de admitere al Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării pe anul universitar 2020/2021, candidații care obțin premiul I la concursul de proiecte AMP I Lead organizat de Departamentul de Administrație și Management Public al FSPAC pot fi admiși la specializarea Leadership of The Public Sector fără concurs de admitere în cadrul sesiunii iulie 2021. Nota finală acordată de membrii comisiei va constitui notă de admitere la specializarea Leadership of The Public Sector pentru candidații care obțin premiul I. 

Vor beneficia de a această prevedere numai candidații care au fost declarați reușiți la examenul de bacalaureat, cu cetățenie română și care trec de un interviu simplu în limba engleză care va fi susținut în perioada admiterii. În cazul în care nota de la bacalaureat este mai mare decât nota acordată de comisia care jurizează concursul, candidații pot opta pentru a urma procedura obișnuită de concurs.

Toate răspunsurile vor fi trimise utilizând formularul de pe această pagină. Pentru eventuale nedumeriri sau întrebări suplimentare, ne puteți scrie la urs@fspac.ro

Termenul limită pentru transmiterea răspunsurilor este 31 mai 2021, ora 23:59. Fiecare participant are dreptul la o singură înscriere.

Jurizarea proiectelor va fi făcută de o comisie formată din trei membri. Nota finală va fi calculată ca medie aritmetică a notelor acordate de membrii comisiei. Membrii comisiei se vor alege dintre cadrele didactice și de cercetare ale Departamentul de Administrație și Management Public.

Criterii de evaluare

  • Capacitatea de identificare a ideilor esențiale prezentate..
  • Contextualizarea corectă a acestor idei.
  • Conceptualizarea clară și concisă a unor învățăminte desprinse din această prezentare.
  • Exprimare corectă din punct de vedere gramatical.
  • Utilizarea diacriticelor în redactarea răspunsurilor.
""
1
Numeyour full name
Localitateyour full name
Instituție de învățământyour full name
Telefonyour full name

Urmăriți următorul clip video: (CLICK AICI) și răspundeți la următoarele întrebări:

Ce ne spune această prezentare despre natura leadershipului?more details
0 / 2500
Dacă ați fi un dirijor, care ar fi stilul vostru de leadership? De ce?more details
0 / 2500
Dacă ați fi un membru al orchestrei, ce tip de dirijor ați prefera? De ce?more details
0 / 2500
Desprindeți 2 idei din această prezentare, pe care le puteți aplica în relațiile cu ceilalți.more details
0 / 2500
Sunt de acord ca datele mele să fie prelucrate exclusiv în scopul înscrierii mele în cadrul concursului iLead, ediția 2021.
Dacă ar fi să câștigi, cât de probabil ar fi să alegi specializarea Leadership pentru diploma ta de licență?Acest răspuns nu are nicio pondere în determinarea căștigătorilor!
1
1 - 6
10
Previous
Next
FormCraft - WordPress form builder