Conferința „Competenţe, abilităţi şi calificări în administraţia publică”

În perioada 23 – 26 aprilie, la Piatra-Neamț, va avea loc a treia ediție a conferinței studențești „Competenţe, abilităţi şi calificări în administraţia publică”,  organizată în cadrul proiectului POSDRU Creșterea calității Programelor de masterat în Administrație Publică. În cadrul acesteia vor participa 60 de studenți de la nivel licență din cadrul celor trei universități partenere, persoane implicate  în dezvoltarea programelor de studii universitare, dar și reprezentanți ai Autorității Naționale a Calificărilor și membri ai structurilor de conducere din universități sau facultăți.

Principalele activități desfășurate în cadrul conferinței vizează susținerea lucrărilor studenților, dar și participarea în cadrul unor work-shopuri pe teme legate de ocupații, competențe și calificări accesibile absolvenților programelor de masterat în administrație publică.

Nu în ultimul rând, în cadru conferinței vor fi acordate în total, 13 premii celor mai bune lucrări și prezentări susținute de studenți.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.