Conferinţa studenţilor de administraţie publică – Piatra-Neamț

Conferinţa studenţilor de administraţie publică cu titlul

„Competenţe, abilităţi şi calificări în administraţia publică”, ediția a treia

23 – 26 aprilie, Piatra-Neamț

Universitatea „Babeş-Bolyai” prin Facultatea de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării, Departamentul de Administraţie Publică vă invită să participaţi la conferinţa anuală a studenţilor de administraţie publică cu titlul „Competenţe, abilităţi şi calificări în administraţia publică”, ediția a treia. Conferinţa va avea loc în perioada 23 – 26 aprilie în Piatra Neamț. Sunt invitaţi să participe studenţii de la nivel licenţă, specializarea Administraţie Publică.

Evenimentul este organizat în cadrul activităţii nr. 5 „Elaborarea termenilor de referinţă pentru definirea calificărilor absolvenţilor programelor de masterat în administraţie publică şi prezentarea lor în cadrul conferinţei anuale a studenţilor”, din proiectul cu titlul „Creşterea calităţii programelor de masterat în administraţie publică”.

 

CONDIȚII DE PARTICIPARE

 I.   STUDENȚI

Studenții care doresc să participe la eveniment sunt rugați să trimită până la data de 2 aprilie 2013, ora 16.00, o scurtă descriere (abstract, aproximativ o pagină) a lucrării pe care o vor prezenta în cadrul conferinţei. Tema lucrării trebuie să aibă legătură cu titlul conferinţei (competenţe, abilităţi, calificări, ocupații, aspecte profesionale etc. în administraţia publică).

Criterii de eligibilitate:

  • studenţii de la nivel licenţă, anii I-III, specializarea administraţie publică, încadrați la una din cele trei universități partenere (UBB, ASE, UAIC);
  • să fie deja înscris în grupul țintă al proiectului „Creşterea calităţii programelor de masterat în administraţie publică”;
  • să nu beneficieze în acelaşi timp de finanţare similară, în cadrul altui program de creştere a calităţii studiilor de masterat (finanţat din Fondul Social European prin POSDRU 2007-2013);

Calendar:

  • 2 aprilie – trimiterea descrierii lucrării (abstract) la adresa gergely@fspac.ro sau depunerea acestuia în format scris la secretariatul facultății[1];
  • 4 aprilie – anunţarea persoanelor selectate să participe la conferinţă;
  • 20 aprilie – trimiterea lucrării finale către organizatori;
  • 23 – 26 aprilie – desfăşurarea conferinţei.

 

PREMII

În cadrul conferinței studenților de administrație publică „Competenţe, abilităţi şi calificări în administraţia publică”, ediția a treia, ce are loc în perioada 23 – 26 aprilie la Piatra-Neamț, cele mai bune lucrări susținute de studenții participanți din partea celor trei universități partenere, Universitatea Babeș-Bolyai Cluj-Napoca, Universitatea A.I. Cuza Iași și Academia de Studii Economice București, vor fi recompensate cu o serie de premii astfel:

  • Două premii I în valoare de 600 RON
  • Două premii II în valoare de 500 RON
  • Două premii III în valoare de 400 RON
  • Șase mențiuni I, fiecare în valoare de 300 RON
  • Un Premiu Special pentru cea mai bună prezentare în valoare de 200 RON

II. CADRELE DIDACTICE/PERSONALUL IMPLICAT ÎN DEZVOLTAREA PROGRAMELOR DE STUDII UNIVERSITARE

Persoanele care doresc să participe la eveniment sunt rugate să trimită la adresa gergely@fspac.ro până la data de 2 aprilie 2013, ora 16.00, următoarele documente:

  • CV-ul actualizat;
  • documente prin care să facă dovada calității de persoane implicate în dezvoltarea programelor de studii universitare (programe de masterat în domeniul administrației publice) și/sau de membri ai comisiilor/structurilor de conducere din universităţi sau facultăţi care oferă programe de masterat în domeniul administraţiei publice și/sau cadre didactice (titular sau asociat) implicate în activități de monitorizare, evaluare și creștere a calității programelor universitare în administraţie publică (personal implicat în dezvoltarea şi managementul calificărilor la nivel de universitate/facultate).

Criterii de eligibilitate

Persoanele care doresc să participe trebuie să fie deja înscrise în grupul țintă al proiectului într-una dintre următoarele categorii:

  • personalul implicat în dezvoltarea programelor de studii universitare (programe de masterat în administrație publică sau
  • membri ai comisiilor/structurilor de conducere din universităţi şi facultăţi sau
  • personal implicat în dezvoltarea şi managementul calificărilor la nivel de universitate/facultate.

Calendar:

–      2 aprilie – trimiterea CV-ului și a documentului justificativ la adresa gergely@fspac.ro
–      7 aprilie – anunţarea persoanelor selectate să participe la conferinţă
–      23 – 26 aprilie– desfăşurarea conferinţei

 

Anunțul conferinței
Cerințe pentru elaborarea lucrării
Criteriile de evaluare a lucrărilor
Regulament de acordare a premiilor

 

Toate costurile de participare vor fi acoperite de către organizatori (transport, cazare, masă)


Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la  adresa de email gergely@fspac.ro sau la numărul de telefon 0040-264-431-505, int. 6208.

 


[1] Abstractul trebuie să aibă aproximatv 500 de cuvinte și să sumarizeze lucrarea care va fi prezentată în cadrul conferinței.


This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.