Nivel licenţă ID

Departamentul de Administraţie Publică oferă pentru specializarea Administraţie Publică, la nivel licenţă, posibilitatea de a opta pentru forma de învăţământ deschis la distanţă (IDD). Durata programului de studii la nivel  licenţă este de 3 ani (la fel ca şi la cursurile de zi). Cursurile se desfăşoară după acelaşi plan de învăţământ ca la forma de învăţământ de zi.

Studenţii primesc suporturi de curs pentru fiecare disciplină (sub forma unor manuale – ghid de studiu)  tipărite şi pe suport CD. De două ori pe semestru, studenţii vor avea perioade de activităţi tutoriale directe, care se desfăşoară în weekend.

Absolvenţii acestei forme de învăţământ vor primi la absolvire o diplomă echivalentă cu a studentilor înscrişi la cursurile de zi. Diploma primită la absolvire corespunde studiilor la nivel licenţă şi este recunoscută în spaţiul european.

Puteți consulta AICI numărul locurilor scoase la concurs. Pentru mai multe informații vă rugăm să accesați paginile dedicate organizării admiterii, în meniul din dreapta paginii.