Administrație publică FR

Denumirea programului: Masterat în Administrație Publică
Durata Studiilor: 4 semestre
Limba de predare
: română
Taxă de admitere
: 200 RON
Taxă de școlarizare
: 2.600 RON
Criterii de admitere: media examenului de licență

Descrierea programului:
Masteratul în administraţie publică se adresează în principal absolvenţilor studiilor universitare de nivel licenţă cu o durată de 3 ani care sunt interesaţi să-şi aprofundeze cunoştinţele dar mai ales să-şi dezvolte abilităţile specifice unei cariere în sectorul public sau non-profit. Structura programului este de 4 semestre. Abordarea educaţională este una interdisciplinară astfel încât să reflecte nevoile tot mai complexe din sectorul public şi non guvernamental.

Ca şi student al acestui program vei beneficia de o pregătire temeinică atât la nivel teoretic prin intermediul cursurilor, dar mai ales practică pe baza  activităţilor individuale (practică profesională şi cercetare în domeniu) desfăşurate de-a lungul celor 2 ani. La final ne propunem formarea unui grup restrâns de absolvenţi care să fie capabili să aducă schimbarea la nivelul organizaţiilor în care îşi vor dezvolta cariera profesională ulterioară.

 

Obiectivele programului:

  • Dobândirea unor cunoştinţe specifice activităţii din sfera publică şi non-profit
  • Dezvoltarea unor abilităţi şi competenţe care să reprezinte un avantaj competitiv pentru absolvenţi – abilităţi de rezolvare a problemelor, de luare a decizie, motivarea personalului, leadership, analiză şi sinteză, evaluare de program
  • Dezvoltarea capacităţilor de schimbare şi adaptare la situaţii noi extrem de necesare în sectorul public

Sunt bineveniţi atât absolvenţi de licenţă cât şi funcţionari publici interesaţi de propria dezvoltare profesională.

Pentru mai multe informații vă rugăm să accesați paginile dedicate organizării admiterii, în meniul din dreapta paginii.