Extracurricular

Pe lângă studiu, încercăm să oferim studenților noștri cât mai multe posibilități de socializare. Așa s-au născut activitățile extracurriculare. În acest moment, puteți participa la:

Laboratorul de cercetare aplicată. Pentru cei cărora cursurile nu le sunt de ajuns și vor să afle mai multe despre cum se face un proiect, cum se concepe o cercetare și cum se interpretează mai aprofundat datele, înscrierea în laboratorul de cercetare este cea mai bună idee.

CinemAP. În fiecare miercuri, de la ora 20.20, în sala 101, se proiectează filmele votate de voi pe blogul dedicat sau prezentate de membrii ai catedrei.  După proiecție, se rămâne la o dezbatere (mai aprinsă de obicei) despre filmul tocmai vizionat.

BoardGamesNight. Dacă sunteți pasionați de board games (jocuri de societate) sau doar curioși ce îi ține lipiți de o tablă pe atâția oameni, sunteți așteptați joia, de la ora 20.00, în sala IV/3, pentru câteva ore de relaxare sau/și nervi (depinde dacă pierdeți sau câștigați).

Clubul Alpin. Acesta are ca principale obiective organizarea şi promovarea activităţilor montane, turistice şi ecologice, promovarea unor atitudini responsabile faţă de mediu şi comunitate şi stabilirea unor bune relaţii cu administraţii publice locale şi centrale, cu unităţi de învăţământ şi cu structuri din domeniul protecţiei mediului alpin.

Campionatul de fotbal. Profesorii de la Administrație Publică organizează în fiecare primăvară (de obicei în lunile aprilie sau mai) Campionatul de fotbal al facultății. Cele 7 ediții trecute au fost toate câștigate de echipele de la Administrație Publică. Sperăm să fie valabil și anul acesta.