Ziua carierei

Departamentul de Administrație și Management Public organizează în 26 aprilie 2017 Ziua carierei, un eveniment care aduce în fața studenților mai mulți absolvenți care au cariere de succes în organizații publice, private sau non guvernamentale

În cadrul evenimentului vor fi organizate activități care să îi ajute pe studenți să își dezvolte abilități necesare pentru o integrare mai ușoară pe piața muncii. Vor fi invitați să participe absolvenți ai programelor Departamentului de Administrație și Management Public. Absolvenții, având locuri de muncă în domenii diferite, precum instituții publice, organizații non-guvernamentale și firme private, își vor prezenta experiența pe care au avut-o în găsirea unui loc de muncă: cum au ajuns să înțeleagă care este domeniul în care le-ar plăcea să lucreze, cum și-au găsit un loc de muncă și ceea ce a contat din ce au făcut în facultate și în afara acesteia pentru a-și dezvolta o carieră. De asemenea, în cadrul evenimentului va fi organizat un atelier de lucru în care studenții vor discuta cu specialiști despre planificarea carierei încă din timpul facultății, strategii de căutare a unui loc de muncă, redactarea unui CV și a unei scrisori de motivație, și despre cum să se prezinte la un interviu.

Studenții interesați sunt rugați să trimită un email către Bianca Radu la adresa bianca.radu@fspac.ro. Numărul de locuri este limitat.