Zilele carierei 2016

zilele_carierei_2016_int

În perioada 17-19 mai 2016, Departamentul de Administrație și Management Public organizează la sediul facultății evenimentul Zilele Carierei. La eveniment sunt invitați să participe studenți și absolvenți ai programelor noastre.

În cadrul Zilelor Carierei vor fi organizate activități care să îi ajute pe studenți să își dezvolte abilități necesare pentru o integrare mai ușoară pe piața muncii. Vor fi invitați să participe absolvenți ai programelor Departamentului de Administrație și Management Public. Absolvenții, având locuri de muncă în domenii diferite, precum instituții publice, organizații non-guvernamentale și firme private, își vor prezenta experiența pe care au avut-o în găsirea unui loc de muncă: cum au ajuns să înțeleagă care este domeniul în care le-ar plăcea să lucreze, cum și-au găsit un loc de muncă și ceea ce a contat din ce au făcut în facultate și în afara acesteia pentru a-și dezvolta o carieră. De asemenea, în cadrul evenimentului Zilele Carierei va fi organizat un atelier de lucru în care studenții vor discuta cu specialiști despre planificarea carierei încă din timpul facultății, strategii de căutare a unui loc de muncă, redactarea unui CV și a unei scrisori de motivație, și despre cum să se prezinte la un interviu.

La acest eveniment ne propunem să participe 50 de studenți dintre care 5 studenți să fie de la cele trei extensii universitare ale departamentului de la Bistrița, Satu Mare și Sfântu Gheorghe. Programul evenimentului este încă în lucru, dar putem să vă spunem că în prima seară va avea loc deschiderea urmată de o cină, a doua zi vor avea loc prezentări făcute de absolvenți, a doua zi dimineața se va organiza un atelier despre planificarea carierei, urmând ca evenimentul să se încheie după masa de prânz. Pentru a participa la Zilele Carierei studenții nu trebuie să pregătească nicio lucrare sau prezentare, ci doar să fie interesați de planificarea carierei încă din timpul facultății. Cheltuielile de participare la eveniment sunt acoperite de organizatori.

Studenții interesați sunt rugați să trimită un email către Bianca Radu la adresa bianca.radu@fspac.ro. Numărul de locuri este limitat. Studenții care își exprimă interesul de a participa, trebuie să fie prezenți la toate activitățile organizate în cadrul Zilelor Carierei.

Program

Galerie foto