Proiect de dezvoltare comunitară Expert Forum-FSPAC

Expert Forum se întoarce la FSPAC cu un proiect de dezvoltare comunitară în Cluj-Napoca

În luna ianuarie 2018 a fost lansat un proiect în parteneriat FSPAC-Expert Forum care presupune implicarea studenților în analiza unor proiecte comunitare și propunerea de soluții creative pentru rezolvarea unor probleme de la nivelul municipiului Cluj-Napoca. Echipe mixte și interdisciplinare de studenți, provenind de la specializările Administrație Publică, Științe Politice și Jurnalism vor investiga și documenta anumite teme de dezvoltare comunitară, aplicate la orașul Cluj-Napoca. La finalul proiectului, studenții vor trebui să realizeze scurte materiale video și audio, precum și info-grafice vizavi de problema studiată.

Luni, 16 aprilie 2018, ora 13,00, va avea loc întâlnirea de constituire a echipelor și de selectare a temelor. Vor fi prezenți reprezentanții Expert Forum precum și practicieni și activiști din Cluj-Napoca care vor prezenta pentru studenți temele sociale care pot fi investigate (de ex. situația din Pata Rât și locuințele sociale). Întâlnirea va avea loc în sala T1, clădirea Topaz (minerilor nr. 85).

Vă încurajăm să participați, este o oportunitate excelentă de a lucra cu colegi de la alte specializări. Proiectul se adresează atât studenților de la licență cât și de la master, indiferent de anul de studiu.

Pentru mai multe detalii: neamtu@fspac.ro