Conferinţa naţională a studenţilor 2016

conferinta_2016_int

În perioada 26-29 mai 2016, Departamentul de Administrație și Management Public organizează Conferința națională a studenților la administrație publică. Conferința se va desfășura în Cluj-Napoca și Beliș și va reuni studenți și cadre didactice de la patru universități partenere – Universitatea Babeș-Bolyai, SNSPA București, ASE București și Alexandru Ioan Cuza Iași.

Se pot înscrie la conferință studenții programelor Departamentului de Administrație și Management Public de la nivel licență și masterat. Cei interesați trebuie să trimită, până în data de 15 aprilie 2016, un abstract de 200-300 cuvinte (maxim o pagină) pe adresa de email raluca.suciu@fspac.ro. Studenții selectați urmează să trimită textul integral și prezentarea până în data de 22 mai 2015. Temele lucrărilor trebuie să se înscrie în domeniul științe administrative, fiind recomandat ca acestea să aibă și o parte de cercetare, dar vor fi acceptate și lucrările fără cercetare.

Costurile aferente participării la conferință sunt suportate de organizatori. Se asigură gratuit mesele și respectiv cazarea pentru studenții extensiilor. De asemenea este acoperit transportul și masa pentru workshop-ul desfășurat în Beliș.

Programul complet al conferinței

Pentru detalii suplimentare: Bogdana Neamțu, neamtu@fspac.ro