TRAS în topul mondial al revistelor academice

Publicația Transylvanian Review of Administrative Sciences, editată de către Departamentul de Administraţie Publică ocupă locul 30 în topul modial al revistelor academice de administraţie publică, fiind cea mai bine cotată revistă din Europa de Est.

Primul număr al revistei a apărut în anul 1998 din dorința reprezentanților Departamentului de Administrație Publică de a oferi o publicație de specialitate cercetătorilor, practicienilor și studenților în domeniul științelor administrative. De atunci, revista a abordat teme interdisciplinare de interes atât pentru practicienii, cât și pentru teoreticienii domeniului.

„Revista a fost, inițial, răspunsul nostru la nevoia existenței publicațiilor profesioniste în domeniul administrației publice. Calitatea ei a crescut cu fiecare număr, am ajuns, după cum se vede, să fim printre cele mai bune publicații de profil din lume, iar acum nu putem decât să încercăm să urcăm în clasament, practicând în continuare un nivel de cercetare de elită“, a declarat decanul Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, prof. univ. dr. Călin Hințea.