Conferinţa studenţilor de administraţie publică

„Competenţe, abilităţi şi calificări în administraţia publică”

4-7 iulie 2011, Hotel Business, Târgu Mureş

Conferința organizată a fost, în opinia tuturor participanților, un succes. Studenții și profesorii de la cele 3 centre universitare au avut ocazia să se cunoască, să dezbată, să înțeleagă mai bine lucrurile care îi apropie și diferențele de abordare. Lucrările prezentate de studenții de la Cluj-Napoca, București și Iași au surprins plăcut evaluatorii, prin calitatea lor. Jurizarea a fost, tocmai din acest motiv, foarte dificilă. Mai jos avem lista premianților, dar felicitări merită toți studenții participanți. (GALERIE FOTO)

Premiul I
Clapa Alexandra
Baltaru Raluca Andrada
Premiul II
Dunca Ileana
Munteanu Andreea
Premiul III
Ganenco Veronica
Mares Maria Alexandra
Mențiunea I
Popa Lucia
Cana Nicoleta
Marginean Rada
Mențiunea II
Rusu Bogdan
Nemes Freda
Alexandra Gheorghe
Mențiunea III
Vrabie Alexandra Ioana
Ferent Paul
Rusu Lilian
Premiul special pentru cea mai bună prezentare
Solcan Marius Adrian

Anunț lucrări selectate pentru a participa la conferință
Anunț selecție personal implicat în dezvoltare de programe universitare
Programul conferinței
Template prima pagina – lucrare
Template prezentare power point

Regulamentul de acordare a premiilor

Programarea pe comisii a studenților și a lucrărilor

Apăsând pe butonul mymaps veți găsi o hartă cu localizarea celor 2 hoteluri. MyMaps at MapBuilder.net

Catedra de Administraţie Publică vă invită să participaţi la conferinţa studenţilor de administraţie publică cu titlul „Competenţe, abilităţi şi calificări în administraţia publică”. Conferinţa va avea loc în perioada 4-7 iulie 2011. Sunt invitaţi să participe studenţii de la nivel licenţă, specializarea Administraţie Publică.

Evenimentul este organizat în cadrul activităţii nr. 5 „Elaborarea termenilor de referinţă pentru definirea calificărilor absolvenţilor programelor de masterat în administraţie publică şi prezentarea lor în cadrul conferinţei anuale a studenţilor”, din proiectul cu titlul „Creşterea calităţii programelor de masterat în administraţie publică”.

La conferinţă vor participa 60 de studenţi din partea Catedrei de Administraţie Publică, Facultatea de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării, Universitatea „Babeş-Bolyai”, a Catedrei de Administraţie şi Management Public, Academia de Studii Economice Bucureşti, şi a Departamentului de Administrarea Afacerilor din cadrul Univesităţii Alexandru Ioan Cuza Iaşi. De asemenea, la conferinţă vor lua parte 20 de cadre didactice, precum şi alte persoane implicate în dezvoltarea de programe universitare din cele trei centre universitare. În cadrul conferinţei studenţii vor prezenta lucrări ce au legătură cu titlul conferinţei.

Cadrele didactice/personalul implicat în dezvoltarea programelor de studii universitare (programe de masterat în administratie publică) care doresc să participe la eveniment sunt rugati să trimită un CV până la data de 28 iunie 2011, ora 12.00, pe adresa masterat@apubb.ro sau să îl depuna la sediul facultății.

Criterii de eligibilitate: cadre didactice titulare sau asociate la programele de studii în domeniul administraţiei publice implicate şi în dezvoltarea programelor de masterat (titulari de cursuri, colaboratori la elaborarea suporturilor de curs, tutori ai studenţilor etc.

Calendar:

  • 28 iunie – înscrierea pe adresa masterat@apubb.ro
  • 28 iunie – anunţarea persoanelor selectate să participe la conferinţă
  • 4-7 iulie – desfăşurarea conferinţei

Studenții care doresc să participe la eveniment sunt rugati să trimită până la data de 23 iunie 2011, ora 12.00, o scurtă descriere (abstract) a lucrării pe care o vor prezenta în cadrul conferinţei. Tema lucrării trebuie să aibă legătură cu titlul conferinţei.

Criterii de eligibilitate: studenţi nivel licenţă, anii I-III, specializarea administraţie publică

Calendar:

  • 24 iunie – trimiterea descrierii lucrării (abstract) la adresa masterat@apubb.ro sau depunerea la sediul facultății
  • 27 iunie – anunţarea persoanelor selectate să participe la conferinţă
  • 1 iulie – trimiterea lucrării finale către organizatori[1]
  • 4-7 iulie – desfăşurarea conferinţei

Toate costurile de participare vor fi acoperite de către organizatori (transport, cazare, masă)

Pentru alte detalii şi informaţii vă rugăm să ne contactaţi la următoarea adresă de email masterat@apubb.ro sau la numărul de telefon 0040-264-431-505, int. 6208.


[1] Toate lucrările trebuie să fie întocmite în conformitate cu rigorile ştiiţifice şi să respecte următoarele cerinţe: 10-15 pagini, TNR 12, 1.5 rânduri.