Spuneți-ne despre voi

Catedra de Administrație Publică este mândră de toți absolvenții săi și își dorește să mențină legătura cu ei și după terminarea facultății. Ei reprezintă mult mai mult decât niște foști studenți, cu care am muncit împreună, alături de care ne-am bucurat de reușite  sau împreună cu care am încercat să rezolvăm problemele care au apărut pe parcurs. Ei sunt oglinda muncii noastre din timpul anilor de facultate și, de aceea, sperăm ca toți să urmeze o carieră de succes în domeniul în care aleg să lucreze. Indiferent de locul de muncă, sperăm că am contribuit la formarea unor persoane bine pregătite profesional, integre, deschise la schimbare, inovatoare, care, prin munca lor, vor avea un impact pozitiv asupra oamenilor și a comunității.

Ne dorim să dezvoltăm o comunitate puternică a absolvenților de la toate liniile de studiu din cadrul Catedrei de Administrație Publică, să îi ajutăm în dezvoltarea carierei profesionale și să îi implicăm în continuare în viața studențească de la facultatea noastră.

Dragi absolvenți, dorim să aflăm cât mai multe informații despre voi și despre ce ați făcut după terminarea programului urmat în cadrul facultății noastre. De aceea, așteptăm să ne scrieți pe adresa de email:

dap fspac.ro