ADMITERE MASTERAT – Programare interviu

Perioada de înscriere s-a prelungit pentru 12-16 septembrie, în orarul 9:00-14:00. Cei care s-au înscris deja vor susține interviul în data de 12 septembrie după această programare:
Masterat Română

Masterat Engleză

Catedra de Administrație Publică organizează în perioada 5-9 septembrie 2011 concurs de ADMITERE pentru cele două programe de masterat pe care le deține:

1. Masterat în Administraţie Publică (în limba engleză)

Acest program este primul și singurul program universitar de administrație publică din România acreditat european de Asociația Europeană pentru Acreditarea Programelor de Administrație Publică (European Association for Public Administration Accreditation – EAPAA) – începând cu septembrie 2007. Absolvenții acestui program vor primi, pe lângă diploma UBB, un certificat al Institutului de Politici Publice și Cercetări Sociale, Michigan State University, SUA.

Specializări:
1. Managementul Serviciilor Publice
2. Dezvoltare Comunitară și Planificare Urbană
3. Guvernanță Economică a Sectorului Public
4. Managementul Organizaţiilor Non-Guvernamentale

Durata Studiilor: 4 semestre
Limba de predare
: engleză
Taxă de admitere
: 200 RON
Taxă de școlarizare
: 2600 RON
Criterii de admitere: interviu în limba engleză

 

2. Masterat în Administraţie Publică (în limba română)

Acest program se adresează celor care au absolvit un program universitar (nivel licență) cu o durată de 6 semestre (3 ani); programul este conceput atât pentru absolvenţii nivel licenţă care vor să îşi continue studiile cu un program de master cât şi pentru cei care lucrează deja în administraţia publică sau în alte domenii și presupune 3 semestre de cursuri plus un semestru pentru elaborarea lucrării de dizertaţie;

Durata Studiilor: 4 semestre
Limba de predare
: română
Taxă de admitere
: 200 RON
Taxă de școlarizare
: 2600 RON
Criterii de admitere: interviu

 

Calendarul admiterii
Înscrieri
: 5-9 septembrie
Interviuri: 12-14 septembrie
Afișarea rezultatelor: 14 septembrie
Contestații: 15 septembrie
Confirmarea locurilor: 15, 16, 19, 20, 21 septembrie
Afișarea rezultatelor finale: 23 septembrie


Pentru mai multe informații vă rugăm să accesați paginile dedicate celor două programe (click pe denumirea numele fiecărui program).

Urmăriți-ne pe facebook și twiter pentru a fi tot timpul la curent cu desfășurarea procesului de admitere (afișarea rezultatelor, confirmarea locurilor etc.).